petak, 27. srpnja 2012.

Chiron u prvoj, drugoj i trećoj kući


Horoskop
Chiron u prvoj, drugoj i trećoj kući


CHIRON  U  I  KUĆI
Chiron u Ovnu navješćuje prodornost. Osjećaja gotovo da i nema. Nagoni na zalaganje kako bi drugi ostvarili svoje ciljeve, pri čemu su vlastiti nevažni. Na taj način Chiron otvara mogućnost inicijative na područjima gdje drugi vode glavnu riječ. Ljudi pod takvim Chironovim utjecajem znaju što treba raditi i kako se ponašati u većini situacija.

CHIRON  U  II  KUĆI
Chiron u Biku nalazi područje sigurnosti i stabilnosti. Ponekad mu manjka osjećaj vlastite vrijednosti, iz čega proističe nesigurnost u djelovanju. Ipak, čovjek sa takvim Chironom je sposoban procijeniti i doživjeti istinske vrijednosti, i u umjetnosti i u poslovima. Na taj način potiče vlastito stvaralaštvo, ali i kreativnost suradnika i prijatelja.

CHIRON  U  III  KUĆI
Chiron u Blizancima donosi nesigurnost i nevjericu u vlastite ideje i planove. Postoji stalan strah da čovjek griješi, a to dovodi do mukotrpnih analiza i traganja za odgovorima na pitanja: a što se krije iza toga? Čovjek je sposoban iskazivati osjećaje, ali i spoznati probleme i otvoreno govoriti o njima. Svjestan je da postoje dvije strane medalje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.