petak, 27. srpnja 2012.

Horoskop - Merkur u ovnu, lavu i strijelcu


Horoskop - Merkur u ovnu, lavu i strijelcu


S Merkurom u elementu vatre smo brzopleti, nagli i nepromišljeni, odjednom se naljutimo, ali i odljutimo, no svakako smo skloni većem društvu i beskrajnoj zabavi. Naravno, povod je samo prilika više da pokažemo svoje talente, a ovaj Merkur ih doista zna predstaviti – rođen je za kazališne daske!

MERKUR  U  OVNU

Svi s Merkurom u Ovnu ne samo da žude za svojim mjestom u centru pažnje, nego s premalo opreza i osjećaja gledaju na tuđe interese. Zato mnogi misle kako ste naprasiti i nagli. Možda biste morali suptilnijim načinom povećati razinu suosjećanja prema drugima i s manje galame i egoizma pokazati svoju osobnost.

MERKUR  U  LAVU

Merkur u znaku Lava neće propustiti naglasiti svoj ego, no nikad grubo i napeto. On će se uvijek silno truditi da pred publiku izađu samo njegove najbolje vrline i značajke. Merkur u Lavu sjajni je glumac i zabavljač i ljudi koji imaju taj položaj mogu biti istinski zabavljači.

MERKUR  U  STRIJELCU

Merkur u Strijelcu nije toliko glumac kao Merkur u Lavu, no kad je riječ o humoru, pripovijedanju pa i izmišljanju iskustava, svakako vodi! Odgovaraju mu veća društva i uvijek uspije svojim dosjetkama izbiti u prvi plan. Mala pikanterija: Obožavan je od suprotnog spola!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.